google75dfce933351610f

RDMK с второ видео от албума The All Boom за 2017


 

„Фънки партизани“ е името на парчето, което момчетата клипираха. Видеото на Track  N10 от албума на RDMK – „The All Boom“ е съвместен проект на RDMK и Асоциация „Докосни Дъгата“.  В проекта се включиха лично Даниел Боримиров и Тити Папазов  представлявайки официално ФК Левски и БК Левски.

Асоциация „Докосни дъгата“

Идеята за асоциация „Докосни дъгата“ се ражда в края на 2014 година, а основатели са баронеса Денислава Ангелова и г-жа Петя Раева, която става и неин председател.
Първата и най-мащабна кампания на „Докосни дъгата“ се нарича „За нов живот“. Цели на кампанията са събирането на средства за закупуване на инсулинови помпи и консумативите за тях за деца с диабет тип 1 в затруднено положение, както и ангажиране на държавата за включване на тези скъпи медицински пособия в списъка за финансиране от НЗОК. Към настоящия момент кампанията успява за закупи 8 инсулинови помпи, които се даряват на деца-диабетици. С течение на времето „Докосни дъгата“ получава все по-голяма обществена подкрепа и фокусът й започва да се разширява, като понастоящем той обхваща най-различни сфери на обществения и социалния живот като здравеопазване, образование, култура и спорт.
Асоциация „Докосни дъгата“

„На тазгодишният детски и младежки лагер за деца с диабет всички ние се забавлявахме изключително много докато снимаме клипа на „Фънки партизани“, една от песните в новият ни албум The All Boom. За нас беше удоволствие да сме част от кампаниятан на асоциация „Докосни дъгата“, в която участваха баронеса Денислава Ангелова, Спортният директор на Левски – Даниел Боримиров, президента на БК Левски – Константин „Тити“ Папазов, Йордан Петков, Есил Дюран, Рени, прекрасните деца и младежи с които си прекарахме страхотно.“ – казаха момчетата от RDMK.
„Имахме и удоволствието да участваме в тренировка по футбол заедно с Данчо Петков.
Благодарности за професионализма за супер свежото видео на режисьора Ники Скерлев.
Благодарим и на нашите прекрасни момичета – Мария, Али, Зу, Маги.
Благодарим ви за усмивките!“ – допълват те.

 

С етикети ,,,,,,,,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *